Evolutia lui Stefan in perioada 22.11.2012-01.06.2013

In data de 4 decembrie 2012 a avut loc prima operatie, care a avut rezultate bune imediate. Stefan a sarbatorit primul lui Mos Nicolae la spital dar Craciunul l-am facut acasa in familie. Intre timp Stefan a implinit 1 anisor si creste mare pe zi ce trece si face tot mai multe. Acum are 1 an si 3 luni si merge foarte bine cu rotobilul, tinut de mana si pe o bicicleta pentru copii primata de la Iepuras.

In 4 martie 2013 am fost la Hamburg sa vedem ce putem face in privinta manutelor. Acolo ne-au spus ca e posibila operarea mainilor cu despartirea tuturor degetelor. Va fi insa nevoie de minim 7 interventii chirurgicale. Pretul primei operatii se ridica la aproximativ 7500 euro. Insa inceperea operatiilor la maini depind de operatiile de la cap. Nu se pot face operatii mai apropiate de 3 luni intre ele. Ideal ar fi la 6 luni diferenta.

In 22 mai 2013 am avut programare la RMN in Germania. Dupa acesta doctorul a decis amanarea celei de a 2 operatii la cap peste 2-3 luni. Pana atunci Stefan trebuie sa mai creasca si sa se mai intareasca.

Al 3-lea drum in Germania

Dupa cum spunea neurochirurgul din Germania, cand am fost ultima data acolo, operatia era posibila dupa 4-6 luni de la ultima noastra vizita. A avut dreptate. Am fost cu Vlad Stefan la consultatii si au inceput sa apara primele modificari la nivelul capului si ochilor. Asa ca am programat o noua plecare in Germania martea viitoare ca sa putem fii acolo pe data de 21 noiembrie 2012. Intai o sa ii faca niste analize, apoi se va hotara si data operatie, care, dupa cum spunea si neurochirurgul, probabil va avea loc anul acesta.

Speram sa ne intoarcem din acest al treilea drum in Germania cu vesti bune.

Sa ne tineti pumnii.

Vlad Stefan la 8 luni

 

Astazi 02.11.2012 Stefan are 8 luni. Puiutul mami a moflait prima lui coaja de paine si a stat in rotobil, unde ii place foarte mult. Rade si da din picioare cand sta in rotobil.

7 luni

Astazi (04.10.2012) la 2 zile dupa ce a implinit 7 luni, Stefanut a intins mana dupa jucariile lui: o vacuta, 2 inimioare si un ursulet si le tine in manute asa cum poate el. Noi ne bucuram la fiecare lucru nou care il face ingerasul nostru. Abia asteptam sa stea bine in fundulet si sa faca primii pasi. Pana acum sta in fundulet sprijinit, iar cand il tinem in picioare se impinge si sa sta cateva secunde. Vrea sa ajunga si el mare ca si fratele lui. Gangureste tot mai mult si e vesel ca toti copiii.
Te iubim puiutul nostru mic!

Sfarsitul campaniei

 

Campania pentru Vlad Stefan a luat sfarsit in 27 iulie. Va multumim tuturor care ati fost alaturi de noi in timpul acestei campanii. Sa va ajute si sa va dea Dumnezeu multa sanatate! Suma stransa in urma bunavointei voastre pentru a salva un sufletel – sufletelul nostru Vlad Stefan – o vom afla la aproximativ 3 luni de la terminarea campaniei.

Campanie SMS 848 in 21-27 iulie 2012

Alaturi de noi sunt si cei de la Fundatia Mereu Aproape si posturile de televiziune Antena, care ne ajuta cu alocarea de numere de sms, telefon si conturi bancare. Povestea lui Vlad Stefan o puteti gasi si pe site-ul acestei fundatii. Iar reportajul pe pagina Observatorului Antena 1 la sectiunea Campanii.

Multumim din suflet pentru tot sprijinul acordat!

http://fundatiamereuaproape.ro/stefan-vlad-nicorescu-un-bebelus-nascut-cu-o-afectiune-rara-va-avea-nevoie-de-peste-50-de-operatii-pana-la-maturitate/

http://observator.a1.ro/campanii-observator

Reportajul

Am fost informati ca reportajul de azi va fi difuzat la Observatorul de la ora 19, iar maine la Observatorul de la ora 16.

Probleme tehnice

Dupa Observatorul orei 16 am luat legatura cu fundatia si ne-au spus ca au fost unele probleme tehnice si nu a mai putut fi difuzat reportajul. Mai multe informatii vom afla dupa ora 18. Va vom tine la curent si pe voi cu ora de difuzare a reportajului.

21-27 IULIE

Incepand cu data de 21 iulie lui Stefan i se aloca numarul de SMS 848 din cadrul campaniei sustinute de posturile de televiziune Antena si a fundatiei “Mereu Aproape”. SMS-ul va fi alocat pe perioada 21-27 iulie fiind promovat de catre D-L Victor Ciutacu in cadrul emisiunii “Vorbe Grele”.